Parttimers AH Tilburg in actie

Gepubliceerd op 18 oktober 2012

De parttimers van Albert Heijn dc Tilburg willen graag meer werken.  Ze werken nu op basis van 8-urige contracten; dat kan beter! Een grote groep parttimers heeft daarom op 13 juli 2012 een stapel sollicitatiebrieven aangeboden aan de site manager Derksen van Albert Heijn, DC Tilburg.

 

 

Geachte meneer Derksen,

 

Werken bij AH Distributiecentrum Tilburg is voor de meeste van ons een 1-daagse bezigheid. Echter willen wij graag meer bij dragen dan alleen één dag.

Wij zijn een groep die alleen een x-aantal uur per week werken bij AH distributiecentrum Tilburg. De één werkt in de dagdienst, de ander in de nacht. De één is student of pas afgestudeerd. Ondanks dat er verschillen zijn, hebben wij één ding gemeen; wij willen meer werken!

Ieder van ons draagt een steentje bij aan de visie, missie, succes en toekomst van Albert Heijn. Maar Albert Heijn kan ook bijdragen aan onze toekomst. Wij hebben behoefte aan zekerheid. Zodat wij weten dat wij kunnen studeren, zonder een schuld te hoeven opbouwen. Eind van de maand zonder hoofdpijn de rekeningen kunnen betalen. Hierom vragen wij u voor meer werkuren. Wij weten dat het bij Albert Heijn om de kosten draait, maar wij zijn ook bereid tegen andere toeslag tarieven te werken.

U weet wat u in huis heeft, maak daar ook gebruik van!

 

Met vriendelijke groet,

Parttimers – AH Distributiecentrum Tilburg